Over ons

Ontdek in deze video de filosofie en werking van de Europese Goudstandaard. En kom meer te weten over ons vlaggeschip: The future Investment - Topper 1 ; een investeringsplan op basis van gouden munten met een gegarandeerde meerwaarde.
Johnny Verkuringen CEO

Missie Europese GoudStandaard

Openbreken van de markt

De klanten van Europese GoudStandaard bestaan in hoofdzaak uit professionele edelmetaalhandelaars zoals: wisselagenten, goudhandelaren, goudexporteurs, institutionele beleggers en commerciële banken. De toegang tot de markt van het rechtstreeks aankopen van hoogwaardige gouden en zilveren baren en -munten was in de afgelopen decennia zo goed als afgesloten voor de particuliere investeerders en financiële tussenpersonen. Deze markt was beperkt voor de banken en grote institutionelen.

Voor financiële- en verzekeringstussenpersonen

Sinds kort bieden zowel financiële- als verzekeringstussenpersonen de producten van de Europese GoudStandaard aan. De financiële- en economische crisis heeft er sinds 2008 toe geleid dat de particuliere investeerder ook zijn weg zoekt naar fysiek edelmetaal. In heel wat landen is het echter bijzonder moeilijk om als klant, in uw buurt, fysiek goud en zilver aan te kopen. Dankzij ons is dat nu verleden tijd.

Voor juweliers

Dit is de grootste metamorfose waarvoor de Europese GoudStandaard zorgt. Europese GoudStandaard wil fysiek goud en zilver beschikbaar kunnen stellen in de ganse markt. Een juwelier die gouden en zilveren juwelen en sieraden aanbiedt, weet met wat hij bezig is als het over fysiek goud en zilver gaat. Hij beseft als geen ander wat de waarde is van goud en zilver en kent uiteraard de materie door en door. Het is zijn business. Daarnaast komen er uiteraard veel klanten bij juweliers die al een affiniteit hebben met goud en zilver. De juwelier die handelt in gouden en zilveren juwelen is dan ook goed geplaatst om iemand meer informatie te geven over fysiek goud en zilver.

Voor particulieren, voor iedereen

Het uiteindelijke doel van Europese GoudStandaard is dat iedereen die fysiek goud of zilver wil aankopen, ten allen tijde bij ons terecht kan.


© 2024 Europese-Goudstandaard
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.