SILVERCOIN INVEST
ZILVEREN SPAARPLAN

"SPAREN IN FYSIEK ZILVER"

Met dit uniek laagdrempelig spaarplan, op basis van zilveren munten, krijg je een hoge gegarandeerde meerwaarde*  

  • Vanaf € 1.000 per storting per jaar en/of per keer (= € 84/maand)
  • Mag een éénmalige storting zijn. Geen verplichting om jaarlijks te storten.
  • Met officiële aankoopfakturen.
  • Munten worden voor u veilig bewaard.

Voor jezelf, kinderen, kleinkinderen, pensioensparen, …
* 3%, 5% of 7% per jaar!
Dus, keiharde schriftelijke garanties.

100% zekerheid

Als we praten over echt 100% zekerheid in deze tijden, dan kunnen we niet anders dan zeggen dat je moet zorgen dat je je spaargeld, kapitaal of vermogen letterlijk in EIGEN HANDEN moet hebben en houden. Uw geld bij een bank hebben staan of bij een vermogensbeheerder, online of in certificaten hebben zitten, geeft u nooit 100% zekerheid. Men noemt dit het tweede partij risico. Doet deze "tweede partij" iets fout of gaat deze over de kop, dan ben jij het slachtoffer. De meeste mensen hebben nog altijd teveel blind vertrouwen in "tweede partijen". Als je echt 100% zekerheid wilt en je wilt uw zuurverdiende centjes absoluut niet aan enig risico blootstellen, wees er dan van bewust dat we in een tijd leven waarin het echt niet geoorloofd is om teveel vertrouwen te hebben in "tweede partijen".
Besef ook dat, uw geld fysiek bij u houden in papiervorm, nog altijd een "tweede partij risico" is!!! Vergeet niet dat dit enkel papier is met inkt op gedrukt, waarvan de waarde nog steeds door een "tweede partij" (de overheid en de centrale banken) bepaald wordt. Gewild of ongewild kunnen zij ervoor zorgen dat een valuta (bijvoorbeeld euro), crasht of devalueert waardoor uw "waarde" opnieuw verdwijnt of sterk in waarde daalt.

Moraal van het verhaal; zorg dat je vermogen beschermd is door het te investeren in "goederen" met een "blijvende zekere en tastbare waarde".


Rendement

Een zeker en degelijk rendement? In deze tijden bestaat eigenlijk nergens nog een "zeker" rendement. Zoals reeds verteld hierboven zit het geld van de mensen meestal in producten bij een tweede partij, waardoor op zich zelfs uw vermogen al niet zeker is, laat staan uw rendement. Zelfs indien u er nog in slaagt om ergens een ogenschijnlijk "zeker en degelijk" rendement te krijgen is dat alleen maar "zeker en degelijk" wanneer er niets gebeurt met de partij of het product waarbij of waarin uw geld is geïnvesteerd. Het kan zelfs herleid worden tot nul. In ons product "SILVERCOININVEST" hebben we er in ieder geval voor gezorgd dat uw geld of vermogen niet blootgesteld wordt aan "tweede partijen" of "producten op papier". Uw product, uw geld, uw vermogen wordt fysiek uitgeleverd aan u persoonlijk in de vorm van zilver. Dus de zekerheid dat uw geld niet herleid kan worden tot nul hebt u reeds bereikt op dit niveau.
Nu nog het "zeker en degelijk rendement". Alle economen en financiële experts zijn het er nagenoeg allemaal over eens dat het rendement van fysiek zilver de volgende decennia supergoed zullen zijn, bekeken op de middellange en lange termijn. Men gebruikt zelfs superlatieven om uit te drukken welke rendementen te verwachten zijn. Als we alle voorspellingen naast elkaar mogen leggen, komen we voor 99% op een positieve rendementsverwachting.
Maar met 
"SILVERCOININVEST" halen we zelfs die laatste 1 procent "onzekerheid" er ook nog uit voor u.

Unieke instap en terugkoopgarantie

Om onze klanten zowel de zekerheid te bieden op vlak van tastbaarheid en veiligheid, alsook geen tweede partijrisico te hebben en daarbij een zeker degelijk rendement te kunnen bieden, hebben wij een unieke investeringsmodule ontwikkelt die internationaal zijn gelijke niet kent. Dit zowel op het vlak van de onderliggende producten als op het vlak van de zekere waardeonwikkeling. Wij leveren u samen met de aankoop van de fysieke zilveren munten namelijk een gegarandeerde terugkoopgarantie.

Er zijn 3 mogelijkheden te kiezen in looptijd; 10, 15 of 20 jaar.
Afhankelijk van de door u gekozen looptijd is de terugkoopgarantie:
10 jaar: 3% meerwaarde per jaar, berekend op het bedrag van uw systematische aankoopbedragen x het aantal jaren tot het einde.
15 jaar: 5% meerwaarde per jaar, berekend op het bedrag van uw systematische aankoopbedragen x het aantal jaren tot het einde.
20 jaar: 7% meerwaarde per jaar, berekend op het bedrag van uw systematische aankoopbedragen x het aantal jaren tot het einde.

Het minimale aankoopbedrag is 1.000 € per jaar en/of per keer.


© 2023 Europese-Goudstandaard
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.